Rólunk

Az Arany-ekszeruzlet.hu Vezetősége és Munkatársai üdvözlik Önt!

Webáruházunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy Ön a legkényelmesebben, otthona nyugalmában, zavartalanul vásárolhassa meg ékszereit. Az online ékszer rendelés során kényelmesen nézhetjük át a teljes kínálatot úgy, hogy közben összehasonlíthatjuk az árakat, és még csak parkolóhely keresgélésre vagy sorban állásra sincs szükség. Senki nem fog a nézelődés közben a nyakába szuszogni, nem topognak Ön körül, vagy ha ékszer nélkül hagyja el a boltot, nem néznek Önre rossz szemmel. Választékunkban számos arany, ezüst és drágaköves ékszerek kaptak helyet, az egyszerűtől a különlegesig, melyek közül biztosan megtalálja az árban megfelelő és Önnek tetsző ékszert. Folyamatosan talál kínálatunkban akciós ékszereket is, melyek köre folyamatosan bővül, ezért javasoljuk, ezeket kísérje figyelemmel!

A webáruházunk teljes készlete egytől-egyig létező, és megrendelhető, így akár a gyors kiszállításnak köszönhetően már másnap örülhet az újonnan vásárolt ékszerének. Ráadásként jó tudni, hogy minden nálunk vásárolt arany és ezüstékszert a magyar jogszabályoknak megfelelő hitelesítő fémjelzéssel, számlával, 14 nap pénz-visszafizetési garanciával, 15 nap cseregaranciával és 1 év jótállással forgalmazunk.

A Webáruházunk hitelességét, szakértelmét a több mint 24 éves kiskereskedelmi múltja mellett az is garantálja, hogy üzletünk lehetőséget biztosít az ékszerek személyes megtekintésére, átvételére is.

Cégünk, a Tonimpex 94 Kft. már 1994 óta foglalkozik nemesfémből készült ékszerek értékesítésével. Üzletpolitikánk középpontjában a magas színvonalú, megbízható, gyors és rugalmas vásárlói kiszolgálás áll. A célkitűzésünk, hogy az arany és ezüst ékszereket kedvelő vásárlóinknak nagyon jó árakon tudjunk széles választékot kínálni. Mindezek mellet pedig természetesen a legfontosabb törekvésünk, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a nálunk vásárolt ékszerekkel és újra visszatérjenek hozzánk.

 

 Amennyiben termékeinkkel kapcsolatban kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeink bármelyikén.

 

Készséggel állunk rendelkezésére!

 

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Tonimpex 94 Kft.
Szolgáltató székhelye:
4032 Debrecen, Kosztolányi Dezső u 48.

Telephely: 4024 Debrecen Dósa Nádor tér 10.
Adószám: 11151571-2-09
Cégjegyzékszám: 09-09-002678
Telefon: +36 30 275-9600
E-mail: info@arany-ekszeruzlet.hu

MKEH-NEHITI nyilvántartási szám: PR7919
A tárhely-szolgáltató neve: Maxer Hosting Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 9024 Győr, Répce utca 24. 1. em. 3.
A tárhely-szolgáltató e-mail címe: support@maxer.hu
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.maxer.hu