Fizetési módok

BANKI ÁTUTALÁS

A megrendelés értékét kifizetheti banki átutalással illetve, befizetheti közvetlenűl a
bankszámlánkra valamelyik Budapest Bank fiókban. A megrendeléskor küldött
visszaigazolásunkon megtalálhatóak az átutaláshoz szükséges adatok.
 Számlatulajdonos: Tonimpex 94 Kft., 4024 Debrecen Dósa Nádor tér 10.
 Számlaszám: 10103434-15194428-00000006
 Megjegyzésként kérjük, tüntesse fel a rendelés számát!
A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, amelyről e-mailben tájékoztatjuk.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethet bankkártyával. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a BB Bank fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai
szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Az online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele illetve kiszállítása csak a sikeres fizetés után lehetséges.

UTÁNVÉTEL

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az “Utánvétel” fizetési módot. Ezen fizetési mód csak 299.999 Ft értékhatárig választható! A pénzmosás megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvényben megfogalmazottak értelmében kötelező az ügyfél azonosítása a jogszabályban meghatározott esetekben. A 300 ezer Ft-os, illetve feletti készpénzes ügyletnél is szükséges (szűkebb körű) adatok rögzítése. A Pmt. alapján kizárólag a készpénzes vásárlásokra vonatkozik az átutalásra nem, tehát Pmt. szerinti azonosítási kötelezettség akkor keletkezik, ha a vásárló készpénzzel vagy utánvéttel fizet. Mivel a szolgáltató személyes kontaktus hiányában a vásárláskor (megrendeléskor) a vevő által megadott adatokat ellenőrizni nem tudja, ezért nem teljesítheti a 300.000 Ft-ot elérő illetve meghaladó utánvételes megrendeléseket.

TELJESÍTÉSI HATÁRIDŐ

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 15 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

JOGFENNTARTÁS, TULAJDONJOGI KIKÖTÉS

Előfordulhat, hogy a honlapunkon szereplő egyes termékek gyártása megszűnt. Erre tekintettel fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag az Önnel történő egyeztetést követően kerülhet sor. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg az Ön részére 5 munkanapon belül.